Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?

Etsivän nuorisotyöntekijän määräaikainen tehtävä

Tervetuloa töihin iloiseen työyhteisöömme Kontiolahteen!

Haemme nuorten kanssa työskentelemisestä innostuvaa ja hyvän kuuntelutaidon omaavaa tekijää määräaikaiseen etsivän nuorisotyöntekijän sijaisuuteen 1.1.-31.5.2024. Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävässä pääset vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja työtapoihin. Työtehtäviin kuuluvat toiminnan suunnittelu ja raportointi, asiakastyöskentely ja yksilö/pienryhmäohjaus, verkostotyö, leirien ja retkien suunnittelu ja toteutus sekä tarvittaessa osallistuminen muuhun nuorisotyöhön. Meillä tehdään töitä loistavimmalla asenteella ja joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävässä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. yhteisöpedagogi, sosionomi) tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta, aitoa kiinnostusta edistää nuorten hyvinvointia, hyviä yhteistyö- ja ohjaustaitoja sekä intoa oman työn kehittämiseen. Kontiolahti on Suomen liikkuvin kunta, ja toivomme hakijoilta positiivista suhtautumista liikunnallisen elämäntavan edistämiseen. Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävässä tarvitset ajokortin ja toivomme että voit työtehtävissä käyttää omaa autoasi.

Etsimämme henkilö ymmärtää nuoruuden ilmiöitä, tuntee nuorille suunnatut palvelut, ohjaa sujuvasti niin yksilöä kuin ryhmää, kykenee itsenäiseen työskentelyyn, haluaa ideoida ja oppia uutta. Uskomme kuitenkin, että myös työ opettaa tekijäänsä. Kerro meille hakemuksessasi mikä on parasta nuorten kanssa työskentelyssä ja miksi me tarvitsemme juuri sinut mukaan työyhteisöömme!

Etsivän nuorisotyöntekijän tehtävä täytetään määräaikaisesti 1.1.-31.5.2024. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtäväkohtainen palkka on  2 440,13 euroa, minkä lisäksi maksetaan KVTES:in mukaiset mahdolliset kokemuslisät.

Lisätietoja tehtävästä antaa vapaa-aikapäällikkö Sari Jormanainen, 0500 180 800 (whatsapp/puhelut), sari.jormanainen@kontiolahti.fi.


Hakuaika alkaa: 14.11.2023 11:00Hakuaika päättyy: 05.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus