Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä lähes 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?

Työllisyyskoordinaattori

Haemme innostavaa osaajaa koordinoimaan, kehittämään ja toteuttamaan kunnan työllisyydenhoitoa. Tehtäviisi kuuluu työnhakijoiden palvelutarpeen arviointi ja yksilöllinen ohjaus työllistymistä edistäviin palveluihin ja avoimille työmarkkinoille. Kartoitat aktiivisesti työnantajien työvoimatarpeita ja sovitat niitä yhteen työnhakijoiden tarpeiden kanssa. Toteutat ja kehität kunnan palkkatukityöllistämistä, kuntouttavaa työtoimintaa ja työpajatoimintaa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa. 

Tunnet työllisyydenhoidon palvelujärjestelmän ja toimit sujuvasti työllisyydenhoidon moniammatillisessa verkostossa. Odotamme sinulta itsenäistä, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Viestit ja laitat itsesi rohkeasti likoon kunnan työllisyyden edistämiseksi. 

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yleisen kunnallisen virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävä on vakinainen ja tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä täytetään 1.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Lisätietoja: henkilöstöpäällikkö Milla Paasu p. 040 594 8713 tai milla.paasu@kontiolahti.fi, ajalla 23.-27.9. kunnanjohtaja Jere Penttilä, p. 050 432 7600 tai jere.penttila@kontiolahti.fi

Hae sähköisesti 27.9.2019 klo 15.00 mennessä www.kontiolahti.fi - > Avoimet työpaikat

 
 Kontiolahden kunta on savuton työpaikka.

Hakuaika alkaa: 10.09.2019 07:00Hakuaika päättyy: 27.09.2019 15:00