Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?

Avoin hakemus Kontiolahti

Mikäli meillä ei juuri nyt ole Sinulle sopivaa tehtävää avoinna, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Kontiolahden kunnassa, voit täyttää alla olevasta linkistä avoimen hakemuksen ja lähettää sen meille sähköisesti. 

Hakemuksessa voit kertoa osaamisestasi ja taidoistasi sekä ilmaista toiveesi, mitkä tehtäväalueet ja työtehtävät kiinnostavat Sinua eniten. Hakemuksella antamiasi tietoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Kutsumme Sinut tarvittaessa haastatteluun.

Hakemuksesi on voimassa kerrallaan kuusi (6) kuukautta, jonka jälkeen sinun tulee päivittää hakemuksesi, mikäli haluat sen edelleen olevan voimassa.

Seuraathan kuitenkin myös avautuvia tehtäviämme. Jos meillä avautuu Sinua kiinnostava tehtävä,  niin jätäthän hakemuksen myös suoraan tähän tehtävään.

Jaa ilmoitus